National Renewable Energy Laboratory (NREL) – Solar Energy Research Facility – Laboratory W132

360 Engineering provided prime consulting and mechanical engineering services for the refurbishment of a lab space within NREL’s Solar Energy Research Facility (SERF) Laboratory. This complete remodel converted an existing double-height space to create two usable floors and eliminated the partitions between Labs W215 and W216 to create one large space, then relocated existing equipment within the new space.  The project also involved revisions to the existing engineered systems including relocating an existing 8-ft. poly fume hood from SERF W132 to SERF C121 and re-engineering the HVAC system in C121 to accommodate the hood.  360 Engineering also redesigned the area for electron microscope study to meet radio frequency and magnetic requirements provided by NREL.

Location

Golden, Colorado

Client

NREL

Category

Federal
Laboratory